Winnaar van de Rabo Green Investment Ticket

Rabo Green Investment Ticket voor familie Heijnen  

Op donderdag 5 juli hebben Stasiu Teunissen (Nijmeegsche Hofraad) en Geert Reyners (Rabo Schretlen Vermogensmanagement) het Rabo Green Investment Ticket overhandigd aan de familie Heijnen van de firma Platinawerf.

Vermogen vraagt meer

Rabo Schretlen Vermogensmanagement is sponsor van het Hofbal. Rabo Schretlen Vermogensmanagement bestaat uit een team van ervaren specialisten. De vermogensmanagers hebben één doel; het ontzorgen van klanten. Bijvoorbeeld door het opstellen van een succesvol investeringsplan.

Green Capital Nijmegen

Nijmegen mag zich dit jaar Green Capital of Europe noemen. Omdat Rabobank Rijk van Nijmegen zich nauw betrokken voelt bij de regio en bij duurzaam ondernemen, zijn zij hoofdsponsor van Green Capital 2018. Bovendien vinden zij duurzaamheid van groot belang en daarom is het Rabo Green Investment Ticket ontwikkeld. Een ticket dat is gekoppeld aan het Hofbal. Het Hofbal is immers dé jaarlijkse reünie voor menig  Nijmeegse ondernemer.

Speciale prijs

Het Rabo Green Investment Ticket is een prijs die toebehoort aan een ondernemer die laat zien dat duurzaam ondernemen ook loont.  Een ondernemer die volgens Rabo Schretlen Vermogensmanagement op een goede manier met duurzaam ondernemen bezig is. Het is bovendien een onderneming die een voorbeeldrol heeft voor andere bedrijven. De familie Heijnen bestaat uit zulke ondernemers. Samen met familie en (oud)collega’s hebben zij van dit bedrijf een succes gemaakt en weten te combineren met duurzaam ondernemen. Zij zijn daarom door Rabo Schretlen Vermogensmanagement gekozen als de winnaars van het Green Investment Ticket.

De familie Heijnen zijn de ondernemers achter Van Gent Forklift Parts en Inparts Wijchen en Platinawerf. Zij zijn actief met duurzaam ondernemen. Zo hebben zij onlangs hun bedrijfshal in Bijsterhuijzen van zonnepanelen voorzien. Daarbij snijdt het mes aan twee kanten: ze dragen bij aan een schoner milieu én de investering in de zonnepanelen rendeert. Bovendien hebben zij onlangs een nieuw bedrijfspand gerealiseerd dat volledig energieneutraal is.

De prijs van het Green Investment Ticket bestaat uit een volledig verzorgd arrangement voor vier personen voor het Hofbal 2019. Het lijkt nog ver weg maar vrijdag 1 maart 2019 is het weer zover. De familie Heijnen zijn dan de VIP-gasten die extra in de watten worden gelegd. Ze starten in stijl met VIP- plaatsen bij het diner. Na het diner zal aansluitend het bal plaatsvinden, waar de familie hun prijs op een mooie wijze kan vieren.