INTERVIEW AD HOLLAND

HOLLAND ENTERTAINMENT MANAGEMENT

Ondernemer Ad Holland haalt al jaren de beste artiesten naar Nijmegen voor het Hofbal. Hij is zeer ervaren in het vak en heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend in entertainmentland. Ooit begon hij als dj en coördinator bij de TROS en werkte hij voor John de Mol en Joop van den Ende. Nu heeft hij al langere tijd zijn eigen bedrijf: Holland Entertainment Management.

BEKENDE ARTIESTEN

Al vroeg kwam Ad in aanraking met artiesten en bekendheden. Zo stond hij aan de wieg van de carrière van artiesten als Jeroen van de Boom, Frans Bauer en Nick & Simon. De verhalen zijn prachtig om te horen. Voor wie houdt van verhalen over BN’ers heeft Ad genoeg munitie. Van Johnny de Mol die vakantiewerk bij hem op het werk kwam doen, tot hoe hij ooit voorspelde dat Marco Borsato, Frans Bauer, Gordon, en Jeroen van de Boom een nr 1 hit zouden gaan zingen. Hij weet zich vaak de kleinste details nog te herinneren.

MOOIE HERINNERINGEN

Ook op zijn werkzaamheden voor het Hofbal de afgelopen jaren kijkt hij met gepaste trots terug. Hoewel hij vaak aan het werk was, kon hij ook zeker genieten. Zijn mooiste herinnering was misschien wel de Phantom Openingsshow. Voor wie hier niet bij was…dat is moeilijk in woorden te omschrijven. Toch is ieder jaar voor Ad weer mooi en spannend, want ieder jaar moet het 100% kloppen en beter dan het jaar ervoor.

EEN TOTAALBELEVING

“Tegenwoordig kan er meer en wil men dus ook meer”, geeft Ad aan. “Alleen een goede artiest is niet meer voldoende. Het gaat om de totaalbeleving van techniek en entertainment”. Hij zorgt er dit jaar dan ook met zijn bedrijf voor dat het Hofbal wordt voorzien van een prachtige lichtshow en sfeervolle aankleding.

TOT SLOT

Naast deze fantastische optredens staat er nog veel meer moois en verrassends op het programma. Laat deze unieke kans dus niet aan je voorbij gaan. Tot op het 27e Hofbal!